lauantai 16. huhtikuuta 2016

Chakrakivet psyykkiseen työskentelyyn


Chakrakiviksi ei aina tarvitse valita "oikean" värisiä kiviä, vaan voit myös koota itsellesi kivisetin joka auttaa sinua tietyssä pyrkimyksessäsi. Kiviä ei ole pakko käyttää chakrojen hoitoon, mutta jos valitset kivesi huolella, ne voivat toimittaa kahta virkaa samaan aikaan! Tein itselleni aiemmin käyttämäni ”normaalin” chakrasetin lisäksi psyykkiseen työskentelyyn sopivan setin. Tällaiset kivet valitsin: (Kaikilla listaamillani kivillä on myös muita ominaisuuksia!)
Kruunuchakra: Petaliitti
·         Kivi hoitaa auraa samalla kun kehittää kaikkia henkisiä kykyjä. Se auttaa pysymään maadoittuneena meditoinnin ajan ja helpottaa astraalimatkailua. Kiven avulla on myös helpompi saada yhteys Jumalalliseen voimaan, henkioppaisiin ja voimaeläimiin.

Kolmas silmä: Selestiitti
·         Kivi auttaa rentoutumaan ja syventymään meditaatioon. Se auttaa myös astraalimatkailussa ja auttaa muistamaan unet sekä estää painajaiset. Kivi voimistaa myös henkilön luontaisia kykyjä ja selkeyttää ajatuksia.

Kurkkuchakra: Kyaniitti
·         Kivi yhdistää kaikki chakrat toisiinsa ja vapauttaa energiatukokset. Rauhoittava kivi joka tukee meditaatiota, kohottaa tietoisuuden tasoa ja helpottaa yhteyden muodostamista henkioppaisiin. Myös tämä kivi auttaa muistamaan unet ja lisäksi ymmärtämään niitä.

Sydänchakra: Prehniitti
·         Kivi ohjaa oikealle henkiselle polulle. Se tukee selvännäköisyyttä, ja auttaa visualisoinnissa sekä meditaatioissa. Kivi auttaa vapautumaan tarpeettomista tunteista, ajatuksista ja turhautuneisuudesta. Lisäksi se syventää unia ja auttaa muistamaan ne.

Solar Plexus: Ametriini
·         Kivi vahvistaa auraa, auttaa astraalimatkailussa ja nopeuttaa meditatiiviseen tilaan pääsyä. Se poistaa henkisiä ja fyysisiä tukkeumia. Kivi tuo henkiset tavoitteesi tietoisuuteesi ja lisäksi se hälventää ennakkoluuloja.  

Sakraalichakra: Kuukivi
·         Kivi poistaa tukkeumia koko energiakehosta. Se vahvistaa intuitiota ja auttaa pääsemään yhteyteen oman sisimmän kanssa. Se on rauhoittava kivi joka auttaa lisäksi irtautumaan huonoista tavoista, vahingoittavista ajatuksista ja vanhoista tottumuksista tehden tilaa uudelle.

Juurichakra: Savukvartsi
·         Suojeleva kivi joka palauttaa vahingoittavat ajatukset ja energiat lähettäjälleen. Se on myös maadoittava kivi joka auttaa tulkitsemaan unia ja syventämään meditaatiota.  Se auttaa energian virtaamista koko energiakehossa, joka puolestaan voimistaa henkisiä toimintoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti